Siirry sisältöön
Yrityksille

Yrityksille

Tule mukaan Lääkäripäiville 2025!

Vuonna 2025 tapahtuma tulee olemaan kaksipäiväinen ja se järjestetään pelkästään läsnäolotapahtumana, joka mahdollistaa entistä paremman vuorovaikutuksen ja kohtaamisen alan ammattilaisten kanssa.

Lääkäripäivät on lääkärien ja terveysalan yritysten merkittävä kohtaamispaikka sekä vuoden suurin lääkärien täydennyskoulutustapahtuma.

Haluamme, että onnistut

Huolella suunniteltu messuosallistuminen kasvattaa brändin tunnettuutta, vahvistaa brändimielikuvaa sekä edistää myyntiä. Alta löydät liudan ohjeita messuosallistumisen suunnitteluun. Myös tapahtumatiimi auttaa mielellään kaikissa kysymyksissä – ota yhteyttä!

Voittava kohtaamismedia

Lanseeraa. Lisää brändin tunnettuutta. Suunnittele kampanja, jossa vain mielikuvitus on rajana. Kohtaamismediassa teet tavoitteistasi totta.

Ohjeet ja luvat

Ripustukset, elintarvikkeiden myynti, langattomat yhteydet, tavarantoimitukset? Vastaukset useimpiin kysymyksiin löytyvät ohjeet ja luvat -osiosta.

Onnistu messuilla

Oppaastamme löydät vinkit onnistuneeseen messuosallistumiseen:

Ota meihin yhteyttä

Osallistuminen vasta mietintäasteella? Haluatko kuulla lisää? Voit halutessasi mailata tai soittaa kaikissa Lääkäripäivien tarpeissasi.